• Verzendkosten €2,95 - Gratis vanaf €35,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Webshop keurmerk
  • Fysieke winkel in Harderwijk
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Global Global GS38 officemes 9cm

Global GS38 officemes 9cm

€64,50
Incl. btw

Artikelnummer: 01138
EAN-code: 4943691738004

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad. Op werkdagen voor 23:45 uur besteld? Vandaag verzonden.

Beschrijving

Het Global GS38 office-/steakmes heeft een lemmet van 9cm. Het spitse puntje is perfect voor het snijden en schillen van diverse groentes en fruit.

Global messen worden zijn unieke messen gemaakt van hoogwaardige materialen. Het lemmet wordt gemaakt van CROMOVA 18 Roestvrij staal. Het lemmet wordt gesmeed en vervolgens ijsgehard. Hierdoor krijgt het mes een hardheid van 56-58 rockwell. Het unieke handvat wordt gemaakt van roestvrij staal en afgevuld met zand. Hierdoor krijgt het mes ene optimale balans. De zwarte "stippen" in het lemmet worden gecreëerd door de kuiltjes te schilderen met Japanse lak. Global messen worden geslepen onder een hoek van 15 tot 17 graden. Door deze extra dunne snede snij je moeiteloos door alle soorten vlees, groente en fruit.

Productspecificaties

Garantie 2 jaar
Gekartelde snede
Gesmeed
Gewicht 61 gram
Handvat materiaal Roestvrij staal
Hardheid 56-58 HRC
Kuiltjes
Lengte lemmet 90mm
Lengte handvat 100mm
Lemmet materiaal Roestvrij staal
Lengte totaal 190mm
Staalsoort CROMOVA 18
Slijpwijze Japans
Vaatwasserbestendig
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Bekijk de combideals

Global keukenmes met aanzetstaal keramisch

€7,50 korting als je ze samen koopt

€196,00 €188,50

Global keukenmes met ovale aanzetstaal

€10,00 korting als je ze samen koopt

€264,00 €254,00

Global keukenmes met aanzetstaal diamant

€10,00 korting als je ze samen koopt

€279,00 €269,00

Alternatieve producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »