• Verzendkosten €2,95 - Gratis vanaf €35,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Webshop keurmerk
  • Fysieke winkel in Harderwijk
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Miyabi Miyabi 5000MCD 67 Gyutoh 24cm

Miyabi 5000MCD 67 Gyutoh 24cm

€479,00 €317,99 Incl. btw

Artikelnummer: 34401-241-0
EAN-code: 4009839395161

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad. Op werkdagen voor 23:45 uur besteld? Vandaag verzonden.

Beschrijving

Met de Gyutoh heeft u een hoogwaardig precisie mes in huis. De Miyabi 5000MCD 67 Gyutoh maakt indruk met zijn authentieke Japanse scherpte, hoge functionaliteit en een charmant ontwerp. Het 24 cm lange lemmet van het nobele mes bestaat uit 133 lagen Damascus-staal en draagt het typisch delicate, bloemmotief dat bekend staat als bloemdamast. Dit patroon maakt elk mes in de MIYABI 5000MCD 67-serie echt uniek.

Het lemmet wordt verfijnd door CRYODUR dat is een speciaal proces waarbij de messen worden afkegekoeld/gehard bij een temperatuur van -196. Mede hierdoor heeft het lemmet een hardheid van 66 HRC.

De messen worden geslepen doormiddel van de Honbazuke-techniek. Dit is een traditioneel Japans proces waarbij beide zijden van het mes op drie verschillende manieren wordt geslepen en gepolijst.

Het handvat van de Gyutoh is gemaakt in traditionele D-vorm en gemaakt van uniek zwart essenhout, dat een bijzonder decoratief contrast vormt met het stalen blad. Het edele materiaal en de aangename vorm van het handvat zorgen voor een optimale grip en hou vast met uw snijtaken.

Productspecificaties

Garantie Levenslang op materiaal- en fabricagefouten.
Gekartelde snede
Gesmeed
Handvat materiaal Hout
Hardheid 66 HRC
Kuiltjes
Lengte lemmet 240mm
Lemmet materiaal Damascusstaal
Staalsoort Damascus staal, MC66
Slijpwijze Japans
Vaatwasserbestendig
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Alternatieve producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »