- Verzendkosten €2,95 - Gratis vanaf €35,-
- 30 dagen bedenktijd
- Webshop keurmerk
- Fysieke winkel in Harderwijk
Je winkelwagen is momenteel leeg
Artikelnummer: 34378-241-0
EAN-code: 4009839281853
Het Sujihiki-mes uit de MIYABI 5000MCD-serie is een Japans vleesmes. Het vleesmes is handgesmeed. Het lemmet bestaand uit 100 lagen verschillende staalsoorten. De kern van het lemmett bestaat uit MicroCarbide-poederstaal MC63 en is omgeven door lagen van twee verschillende soorten staal. De resulterende bladen zijn extreem hard en gemakkelijk te herkennen aan het opvallende bloemdamastpatroon van het blad. Het lemmet heeft een hardheid van 63 Rockwell. Het lemmet is behandeld met verschillende hardingsprocessen, zoals het ijsharden messen worden dan gekoeld met een temperatuur van -196 graden.
Het handvat van het mes is ergonomisch gevormd van de beste Masur-berk en harmonieert met het hoogwaardige stalen blad. De Sujihiki is bijzonder geschikt voor het snijden van vlees en vis.
De messen worden geslepen doormiddel van de Honbazuke-techniek. Dit is een traditioneel Japans proces waarbij beide zijden van het mes op drie verschillende manieren wordt geslepen en gepolijst. Het mes is ook voorzien van een perfect uitgebalanceerd gewicht tussen het handvat en het lemmet.
Let op dat u uw de koksmes met de hand schoonmaakt en niet in de vaatwasmachine doet!
Garantie | Levenslang op materiaal- en fabricagefouten. |
---|---|
Gekartelde snede | |
Gesmeed | |
Gewicht | 161 gram |
Handvat materiaal | Hout |
Hardheid | 63 HRC |
Kuiltjes | |
Lengte lemmet | 240mm |
Lengte handvat | 138mm |
Lemmet materiaal | Damascusstaal |
Lengte totaal | 378mm |
Staalsoort | Damascus staal, MC63 |
Slijpwijze | Japans |
Vaatwasserbestendig |
Items van productcarrousel