- Verzendkosten €2,95 - Gratis vanaf €35,-
- 30 dagen bedenktijd
- Webshop keurmerk
- Fysieke winkel in Harderwijk
Je winkelwagen is momenteel leeg
Artikelnummer: 34073-241-0
EAN-code: 4009839308048
De Miyabi 6000MCT Gyutoh heeft een lemmet lengte van 24cm. Is perfect voor het snijden van vlees, vis, groeten en nog vele andere etenswaren. Het handvat is gemaakt van pakkahout en heeft een speciaal ontwikkelde vorm die zacht gebogen is. Door de ergonomische vorm is een goede voortgang in verschillende snijdwerkzaamheden geen probleem. Bovendien is de balans in het handvat gebalanceerd, zodat u geen last krijgt van u polsen tijdens langdurig snijwerk.
Het lemmet van de Miyabi 6000MCT Gyutoh heeft een kern dat bestaat uit MicroCarbide-poederstaal MC63. Dit staal is extreem hard, ongeveer 63 Rockwell, en is ingebed in twee andere staallagen. Met de hamerslagmethode wordt de Tsuchime-optiek bereikt. Het lemmet is behandeld met verschillende hardingsprocessen, zoals het ijsharden messen worden dan gekoeld met een temperatuur van -196 graden.
De messen worden geslepen doormiddel van de Honbazuke-techniek. Dit is een traditioneel Japans proces waarbij beide zijden van het mes op drie verschillende manieren wordt geslepen en gepolijst. Het mes is ook voorzien van een perfect uitgebalanceerd gewicht tussen het handvat en het lemmet.
Let op dat u uw de koksmes met de hand schoonmaakt en niet in de vaatwasmachine doet!
Garantie | Levenslang op materiaal- en fabricagefouten. |
---|---|
Gekartelde snede | |
Gesmeed | |
Gewicht | 234 gram |
Handvat materiaal | Hout |
Hardheid | 63 HRC |
Kuiltjes | |
Lengte lemmet | 240mm |
Lengte handvat | 142mm |
Lemmet materiaal | Damascusstaal |
Lengte totaal | 382mm |
Staalsoort | Damascus staal, MC63 |
Slijpwijze | Japans |
Vaatwasserbestendig |
Items van productcarrousel